Camp Immeln

Välkommen till vår informationssida om campingen Camp Immeln i Sibbhult. Att campa i Sibbhult brukar vara väldigt populärt, och just campingen Camp Immeln brukar vara väldigt uppskattad. Här nedan hittar du ren fakta om Camp Immeln, såsom vilken adress campingen har och även länk till deras hemsida. Du hittar även övriga kontaktuppgifter såsom telefonnummer, e-postadress och i vissa fall även länk till campingens Facebook och Instagram. Här kan du klicka för att snabbt se adress till campingen och hitta campingen på kartan.

Kontaktuppgifter till Camp Immeln

Camp Immeln
Immelnvägen 2
2280 63 Sibbhult

Hemsida: Camp Immeln

Följ Camp Immeln på Instagram

Mer om Camp Immeln

På campingen vid Immeln finns stugor, ställplatser med el och såklart även tältplatser. En härlig camping som passar bra för familjer och hundägare. Campingplatser ligger endast 30m från vattnet. Till alla ställplatser finns el och badplatsen ligger 0-100m

Camp Immeln på kartan

Här nedanför hittar du en karta över Sibbhult, som visar var campingen Camp Immeln ligger. Du kan enkelt bläddra runt på kartan och zooma in och ut, med hjälp av musen om du sitter vid en dator eller med fingarna om du använder en smartphone.